ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ

Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη!! 

Μείνετε ενημερωμένοι μέσα από το νέο APP της Logistics! 

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL 

ΣΤΟ info@logisticsarta.com  

ή μέσω της Φόρμας Συμμετοχής


Το γραφείο μας θα είναι κλειστό την Παρασκευή 12/7 και την Δευτέρα 15/7

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ (1Κ/2024) για τη πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Ιαν 28

5Κ / 2023

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5K/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο...

Δεκ 25

3ΓΒ/2023

4276 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ & ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αυγ 01

ΕΠΟΠ 2023

Εκδόθηκαν τα ΦΕΚ με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 1700 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο στρατό ξηράς, το πολεμικό ναυτικό και την πολεμική αεροπορία.


Για την οριστική υποβολή αίτησης απαιτείται η πλήρης εξόφλησή της.  

Καθώς πλέον, η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί. Επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατή η οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής αίτησης σε περίπτωση που ο κωδικός παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΝΕΟ» .

Απαγορεύεται αυστηρά η μερική ή ολική αντιγραφή των κειμένων και των δημοσιεύσεων.

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα.....