Δίκτυο Logistics Company

Λίγα Λόγια για τα γραφεία μας...Πως γεννήθηκε η ιδέα ενός Γραφείου Διεκπεραιώσεων?

  Η ιδέα μας αρχικά γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια και μετά από μεγάλη αγανάκτηση αλλά και πολύ πολύ σκέψη! Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά έτσι είναι! Οι μεγάλοι ίσως να θυμούνται εκείνο το "παιδί" από τα παλιά που ήταν για όλες τις δουλειές. Αυτό το παιδί θέλουμε και εμείς να επαναφέρουμε στην σημερινή εποχή των δύσκολων συνθηκών και του γρήγορου ρυθμού αλλά που θα μπορεί πράγματι να κάνει "σχεδόν" όλες τις δουλειές μας. 


Η Logistics δραστηριοποιείται κυρίως: 

  • Στον τομέα της Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων.
  • Στον τομέα των συναλλαγών και της εξόφλησης λογαριασμών ακόμα και με επίσκεψη στον χώρο σας με την βοήθεια της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών πληρωμών.
  • Στον τομέα της εκπροσώπησης και διαμεσολάβησης ανάμεσα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και τις τοπικές επιχειρήσεις.
  • Στον τομέα της διεκπεραίωσης των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών υποθέσεων είτε πρόκειται για συναλλαγή με το Δημόσιο, αποστολή προϊόντων ή ακόμα και μια απλή πληρωμή είτε κάποια ηλεκτρονική αίτηση ή υπηρεσία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
  • Στον τομέα της ταχυμεταφοράς αγαθών, αγορών, αντικειμένων και εγγράφων κτλ.
  • Στον τομέα των Ασφαλίσεων.

     Το γραφείο μας αναλαμβάνει την σωστή και ασφαλή διεκπεραίωση των αιτημάτων σας εγγράφως ή ηλεκτρονικά, άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται η δική σας παρουσία και κατά συνέπεια την ταλαιπωρία που συνήθως αποφέρει άσκοπη κατανάλωση χρόνου αλλά και χρήματος!

     Προσφέρουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων καθώς και διεκπεραιώσεις σε όλο τον Ευρύτερο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Θα έλθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε ότι απαιτείται και θα σας επιστρέψουμε ότι χρειαστεί ή τα αποτελέσματα των αιτήσεών σας χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς με μετακινήσεις και χάσιμο χρόνου.

     Στοχεύουμε στην απλοποίηση των σχέσεων με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, στην διευκόλυνση των πολιτών που πιθανώς αδυνατούν να ενεργήσουν για την διεκπεραίωση των υποθέσεων και εργασιών τους και στην διευκόλυνση των επιχειρήσεων να λειτουργήσουν παραγωγικά και με συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, χωρίς να παιδεύονται για τα καθημερινά και απλά πράγματα.

     Το τμήμα θελημάτων (εξυπηρέτηση με ταχυμεταφορά) οργανώνεται έτσι ώστε να μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις των πολιτών που δεν θέλουν να μετακινηθούν ή δεν επιθυμούν να περιμένουν σε ουρές π.χ. τράπεζες, ΔΕΥΑΑ, ΕΦΚΑ, εταιρίες τηλεπικοινωνιών και ενέργειας, συνταγογραφήσεις, ιατρικά ραντεβού κτλ, καθώς και αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, διανομή αγαθών, αγορών κατά παραγγελία και άλλων λοιπών μεταφορών και υπηρεσιών εξυπηρέτησης.


"Η καθημερινότητα μας είναι ο συνάνθρωπος μας..."

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την σωστή και ασφαλή διεκπεραίωση των αιτημάτων σας εγγράφως ή ηλεκτρονικά, άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται η δική σας παρουσία και κατά συνέπεια την ταλαιπωρία που συνήθως αποφέρει άσκοπη κατανάλωση χρόνου αλλά και χρήματος! Προσφέρουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων και διεκπεραιώσεις στον Δημόσιο Τομέα. Στοχεύουμε στην απλοποίηση των διαδικασιών και στην διευκόλυνση των πολιτών που πιθανώς αδυνατούν να ενεργήσουν για την διεκπεραίωση των υποθέσεων και εργασιών τους και στην διευκόλυνση των επιχειρήσεων να λειτουργήσουν παραγωγικά και με συνέπεια στις υποχρεώσεις τους.

Σμύρη Πέρσα-Ελένη

Business Manager