ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

OnLine


Ηλεκτρονική Πληρωμή Υπηρεσιών


Εξοφλήστε τις συναλλαγές σας Άμεσα, Εύκολα και με Ασφάλεια! 

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα!

Για την μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και ευκολία των συναλλαγών σας, έχουμε δημιουργήσει ειδικό κουμπί πληρωμής. Εσείς απλά επιλέγετε ή συμπληρώνετε το ποσό που επιθυμείτε να εξοφλήσετε και ακολουθείτε τα βήματα της πληρωμής μέσω της εφαρμογής .

Για την επιτυχία της πληρωμή σας θα ενημερωθείτε με ειδικό μήνυμα στο τέλος της συναλλαγής. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά μέσω της τράπεζας σας το ποσό της πληρωμής σε έναν από τους λογαριασμούς μας.


ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ 

Άμεση Εξόφληση Υπηρεσιών

Εξοφλήστε άμεσα μέσω της κάρτας σας την αίτηση ΑΣΕΠ.

Πατήστε εδώ για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Δεν απαιτείται λογαριασμός, χρησιμοποιήστε απλά την κάρτα σας!

* Αιτιολογία / Περιγραφή αναγράψτε το ονοματεπώνυμό σας


Τραπεζικοί Λογαριασμοί Κατάθεσης για Τραπεζική Μεταφορά ή Φυσική Κατάθεση

Εάν δεν επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω της κάρτας σας μπορείτε να εξοφλήσετε με τραπεζική μεταφορά στους παρακάτω λογαριασμούς όψεως με Δικαιούχο Κολιού Χ. Αικατερίνη:

EUROBANK      -  IBAN:  GR17 0260 311 0000 1202 0084 2658

ΠΕΙΡΑΙΩΣ         -  IBAN:  GR78 0172 400 0005 4000 9022 1481

VIVA WALLET   -  IBAN:  GR77 7010 000 0000 1132 2961 3936


Ακόμη μπορούμε να σας αποστείλουμε αυτόματη πληρωμή στο email σας μέσω της VIVA WALLET ώστε να εξοφλήσετε με οποιαδήποτε κάρτα σας.


Η συναλλαγή είναι το ίδιο ασφαλής με ένα φυσικό POS. 


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η Viva Payments λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η Viva Payments, η εταιρεία που έχει αναπτύξει τη λύση Viva Wallet, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.  Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.