ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Β2Β

Γραμματειακή Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση επαγγελματιών, επιχειρήσεων και εταιρειών από απόσταση. Τήρηση μηνιαίου προγράμματος υποχρεώσεων και πληρωμών, διαχείριση οικονομικού πλάνου.

10+1 Λόγοι να επιλέξτε την Logistics Arta

 1. Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας με ταχυμεταφορά ή διανομή των προϊόντων σας γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια.
 2. Οργανώστε τα ραντεβού σας, τις υποχρεώσεις σας, τις επαγγελματικές εργασίες και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις εύκολα και γρήγορα με ασφάλεια μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας από Απόσταση.
 3. Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Μπορείτε να εξυπηρετήστε καθημερινά, έξι ημέρες την εβδομάδα ακόμα κι όταν το ωράριο εργασίας σας περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας. Με ένα τηλεφώνημα θα σας επισκεφτούμε εμείς στον χώρο σας γρήγορα και με συνέπεια, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση της επιχείρησης σας. 
 4. Πολλοί επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις δεν έχουν την ευκολία ή την δυνατότητα της συντήρησης μιας φυσικής γραμματείας. Η ομάδα μας παρέχει υπηρεσία συνδυασμένης γραμματειακής υποστήριξης και διεκπεραιώσεων των υποθέσεων και των εξωτερικών εργασιών βάσει των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης.
 5. Με την χρήση της τεχνολογίας και του ειδικού λογισμικού που έχουμε αναπτύξει για την εξυπηρέτησή σας, προγραμματίζουμε και οργανώνουμε την επιχείρησή σας με μηνιαίο πλάνο εργασιών και σημαντικών συμβάντων που τηρείται με απόλυτη συνέπεια. Σας υπενθυμίζουμε σημαντικές σας εργασίες, επαγγελματικές συναντήσεις, κανονίζουμε για εσάς τα επαγγελματικά σας ταξίδια και πολλά άλλα που θα διευκολύνουν την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας.
 6. Είτε χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για την λειτουργία της επιχείρησής σας είτε όχι για εμάς δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η Γραμματεία από Απόσταση παρέχεται εξίσου για επιχειρήσεις που έχουν ή δεν έχουν την δυνατότητα χρήσης υπολογιστή. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και με διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες για αυτό και η ομάδα μας παρέχει ποικίλους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας για κάθε είδους επιχείρηση.
 7. Με την χρήση της Ηλεκτρονικής Γραμματείας από Απόσταση όλα γίνονται πιο απλά και πιο εύκολα. Αναθέσεις, συναντήσεις, πληρωμές, επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και ότι άλλο μπορεί να απαιτεί καθημερινά η επιχείρησή σας ή το γραφείο σας, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφέροντας πάντα ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
 8. Δεν χρειάζεται πλέον να αναθέτετε σε εργαζομένους σας και να επιβαρύνετε την εργασία τους με υποθέσεις πέραν των αρμοδιοτήτων τους όπως η διεκπεραίωση των υποθέσεών σας ή η πληρωμή των λογαριασμών σας ενώ παράλληλα αποφεύγετε να γνωστοποιούνται οι υποθέσεις και οι ενέργειές σας στο προσωπικό ή στους συνεργάτες σας. 
 9. Οργανώνουμε το γραφείο σας, τις ανάγκες τις επιχείρησής σας και τις εξωτερικές εργασίες σας βάσει του μηνιαίου προϋπολογισμού σας και αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας με υπευθυνότητα και ασφάλεια. 
 10. Όλες οι πληρωμές σας μπορούν να γίνουν στον χώρο σας άμεσα και απλά είτε με την χρήση της κάρτας σας είτε με μετρητά, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε την τράπεζά σας ή το ΑΤΜ.

10 +1

Προσφέρετε με την σειρά σας και εσείς στους πελάτες σας την Ιδανική Εξυπηρέτηση μέσω της LogisticsArta!

Προώθηση / ανάληψη των κλήσεων σας, στην έδρα μας!

Η επιχείρηση σας τώρα αποκτά την δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες της με μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία. Αυξήστε την επιχειρηματικότητα και το πελατολόγιο σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας για να εξυπηρετήσετε και τους δικούς σας πελάτες. Διανομές των προϊόντων σας, ταχυμεταφορές εγγράφων και αντικειμένων, συνεργαζόμενη παροχή υπηρεσιών από επαγγελματίες τεχνίτες και τεχνικούς, συνεργασία με μεγάλα λογιστικά και δικηγορικά γραφεία και πολλές ακόμα συνεργασίες και υπηρεσίες της Logistics είναι στη διάθεσή σας με σκοπό πάντα την επιτυχία των επιχειρήσεων και την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και των προϊόντων της επιχείρησής σας αλλά και του γραφείου μας. 

Ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες αποκλειστικά για επαγγελματίες:

 • Εισαγωγή Δεδομένων
 • Διαχείριση Αλληλογραφίας
 • Τηλεφωνικές Υπηρεσίες
 • Τήρηση & Διαχείριση Αρχείου
 • Online Εξυπηρέτηση Πελατών (email, chat, sms)
 • Υποβολή Άρθρων
 • Διαχείριση Πελατολογίου
 • Έρευνα
 • Διαχείριση Social Media
 • Προσωπικές Αγορές
 • Προγραμματισμό Ταξιδίων
 • Διοργάνωση Εκδηλώσεων
 • Ψηφιοποίηση Εγγράφων
 • Πληρωμές / Εισπράξεις
 • Μεταφορά Εγγράφων
 • Αποστολή / Διανομή Εντύπων
 • Σύνταξη Εντύπων Προσφοράς

* * *

Προγραμματίστε σήμερα κι όλας την επαγγελματική σας συνάντηση με την ομάδα Β2Β του LogisticsArta και σχεδιάστε το καλύτερο δυνατό πλάνο για την διαχείριση των υποχρεώσεων σας και της γραμματειακής υποστήριξης της επιχείρησης ή του γραφείου σας και επωφεληθείτε διπλά από την χρήση του προγράμματος "Business Τo Business" και τα οφέλη της ESS.