ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Κάντε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το σουπερμάρκετ, το μανάβικο ή τη Λαϊκή Αγορά, το κρεοπωλείο, τον αρτοποιείο, το ιχθυοπωλείο, το ζαχαροπλαστείο ή από όπου αλλού επιθυμείτε με ένα τηλεφώνημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας αυθημερόν!!

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ

Κάντε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας ή την μεταφορά των αγορασμένων προϊόντων σας από οποιοδήποτε εμπορικό κατάστημα της πόλης μας με ένα τηλεφώνημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας αυθημερόν!! 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία παραγγελίας, διαχείρισης και παράδοσης των προϊόντων που επιθυμείτε από οποιοδήποτε site ή κατάστημα  εσωτερικού ή εξωτερικού και εσείς πληρώνετε με μετρητά ή κάρτα άμεσα και με ασφάλεια.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μεταφέρουμε για εσάς οτιδήποτε αγοράσετε ή πουλήσετε (για επαγγελματίες) άμεσα. Ακόμα μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Παραλαμβάνουμε εμείς τα προϊόντα που επιθυμείτε και διαχειριζόμαστε εμείς την αποστολή τους.

ΑΓΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Μεταφέρουμε για εσάς φάρμακα ή άλλα είδη φαρμακείου άμεσα και με ασφάλεια. Ακόμη αναλαμβάνουμε την συνταγογράφηση των φαρμάκων σας από τον ιατρό σας μέσω ηλεκτρονικού ραντεβού.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων για θέατρα, σινεμά, παραστάσεις, εισιτήρια αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, ΚΤΕΛ και άλλα. Εύκολα και γρήγορα χωρίς καθυστέρηση και πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο χώρο σας.