ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ

Δακτυλογραφήσεις ομιλιών, εκθέσεων, κειμένων, βιβλίων, ποιημάτων, άρθρων περιοδικών και εφημερίδων, συγγραμμάτων, επιστημονικών άρθρων, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών, διατριβών, χειρογράφων με ακρίβεια και με την κατάλληλη μορφοποίηση ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και του κειμένου (στοίχιση, γραμματοσειρά κτλ.) με σωστή σύνταξη και γραμματική. Αναλαμβάνουμε κείμενα με σχέδια, γραφήματα, πίνακες, σύμβολα και φωτογραφίες καθώς και την βιβλιοδεσία.

ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Μαγνητοφώνηση κειμένων και παρουσιάσεων, καθώς και απομαγνητοφώνηση και συγγραφή. Η απομαγνητοφώνηση είναι η αποτύπωση του προφορικού λόγου σε κείμενο. Παρέχουμε υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης οποιουδήποτε ηχητικού υλικού στην ελληνική. Αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση: Συνεντεύξεων, Ομιλιών, Συνελεύσεων, Διαλέξεων, συμβουλίων, Συνεδρίων, Σεμιναρίων, κτλ. Με ή χωρίς δημιουργία ευρετηρίου ομιλητών και διόρθωση γραμματικής, σύνταξης και μορφής κειμένου. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων εξαρτάται από την άρτια παρουσίασή τους. Ενισχύστε τις εταιρικές σας παρουσιάσεις και την προβολή των δυναμικών ιδεών σας με την δημιουργία ενός κατάλληλου PowerPoint στα Ελληνικά ή και τα Αγγλικά. Επιλογή κατάλληλων templates, σωστά σχεδιασμένα, με ευανάγνωστες γραμματοσειρές με την κατάλληλη δομή και το  ανάλογο περιεχόμενο. Παρέχεται γραμματικός και ορθογραφικός έλεγχος και εκτύπωση σε διαφάνειες ή σε ηλεκτρονική μορφή (PPT). 

ΑΚΟΜΗ...

Κατά παραγγελία ειδικά διαμορφωμένα έντυπα για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, όπως έντυπα παραγγελιών, ενοικιαστήρια, αγγελίες, εσωτερικά έγγραφα εταιριών, επιστολόχαρτα, εργασίες μαθητών, καρτέλες ταμείου και πελατών, έντυπα ειδικής χρήσης, κτλ. 

*Τιμή κατόπιν συνεννοήσεως.

Τιμοκατάλογος

Δακτυλογράφηση & Παρουσιάσεις 

Απο / Μαγνητοφώνηση 

Δακτυλογράφηση στα Ελληνικά

Μορφοποιημένο κείμενο σε σελίδα Α4 (250 λέξεων) 

€1,25 /σελ

Δακτυλογράφηση με ειδικό περιεχόμενο

Προσθήκη εικόνων, γραφημάτων κτλ

€0,09/τμχ

Παρουσιάσεις - PowerPoint 

Σε απλή μορφή (κείμενο) και με βασικά templates

€1,70/σελ

Παρουσιάσεις Με αντικείμενα

Ειδική επεξεργασία με προσθήκη εικόνων, εφέ κτλ.

€2,10/σελ

Βιβλιοδεσία Απλό Σπιράλ

Πλαστικό Σπιράλ έως 120 φύλλα (240 σελίδες)

από €1,00

Μαγνητοφώνηση Κειμένου

Ελάχιστος χρόνος 9' και μέγιστος 6 ώρες.

€30,00/ώρα

Απομαγνητοφώνηση

Ελάχιστος χρόνος 9' και μέγιστος 6 ώρες. 

€50,00/ώρα

Απομαγνητοφώνηση με θόρυβο 

Ηχογράφηση που παρεμβάλλεται ή έχει πολύ θόρυβο

+€3,00/ώρα

Σχεδιασμός μαγνητοφώνησης/δομή

Η τιμή είναι για όλα τα έργα μαγνητοφώνησης

€20,00

Βιβλιοδεσία με θερμοκόλληση

Ειδική βιβλιοδεσία με μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο

από €10,00


 Το κείμενο μορφοποιείται σε γραμματοσειρά Arial, 12 στιγμών, με διάστημα παραγράφων 6 στιγμές και διάστιχο 1,5 γραμμές. Για διαφορετική μορφοποίηση δεν υπάρχει χρέωση, παρά μόνο το κόστος της εκτύπωσης, όταν αυτό υπερβαίνει το αρχικό.* Κόστος Λέξης 0,005€.